Logg inn Handlekurv

GF Teknologi

GF Teknologi

Vekstfaktorer er proteiner som sørger for at hudens celler og vev fornyes på en naturlig måte. Det er klinisk bevist at bruk av vekstfaktorer kan føre til reversering av hudens aldring. Vekstfaktorer (GF) finnes i mange forskjellige celletyper i kroppen. De er en gruppe av spesialiserte proteiner med mange funksjoner, den viktigste er aktivering av cellulær proliferasjon og differensiering. Vekstfaktorer slår viktige cellulære aktiviteter “av” og “på” og de ​​spiller en vesentlig rolle i celleproduksjonen, celledelingen samt i produksjonen av blodårer, kollagen og elastin.

Produktene i serien AQ Skin Solutions inneholder naturlige vekstfaktorer. (GF-β(1-3) (growth factor beta), PDGF (platlet derived growth factor) GM-CSF [Granulocyte-macrophage colony-stimluating factor] og Interleukiner (IL3, IL6-8) Og alle produktene i den prisvinnende hudpleieserien benytter seg av det nyeste innefor vekstfaktorteknologi, og er per i dag den medisinske behandlingsserien med høyest konsentrat av vekstfaktormedium (GF medium). GF Teknologi er det siste innen medisinsk hudpleie og AQ Skin Solutions er den første av sitt slag som er tilgjengelig i Norge. Idéen bak den medisinske hudpleieserien AQ Skin Solution ble til i 2008 da Dr. Ahmed Al-Qahtani ledet et omfattende prosjekt med behandling av brannskadeofre. Prosjektet hadde som mål å komme frem til nye og effektive løsninger for helbredelse av skadet vev samt å skape cellefornying hos  brannskadeofre med tredjegrads forbrenninger. Dr. Al-Qahtani er professor i immunologi og har omfattende kunnskap og erfaring om bioteknologi, da spesielt innenfor fagfeltet som omfatter veksthormoner (growth factors  GF).

Vekstfaktorer i hudpleie

Negative påvirkninger som solens UV stråler, kjemikalier i mat og luftforurensning kan generere frie radikaler i huden vår. Forskere opplyser om at disse permanente skadene, kjent som photo-aging, utgjør 90 % av hudens synlige aldringstegn. Når vi eldes blir ikke disse skadene tilhelet eller reparert på samme måte som da vi var yngre og det oppstår et behov for et naturlig foryngelsestilskudd som kan reparere huden.

Hvorfor vekstfaktorer?

Vekstfaktorer er proteiner som fremmer cellenes og vevenes vekst, organisering og vedlikehold. Den utvendig tilføringen av vekstfaktorer er klinisk bevist å være effektiv ved reverseringen av photoskadet hud. Vekstfaktorer kan øke den lave produksjonen av vekstfaktorer funnet i photo-aldret hud. De kan også bidra i gjennopprettelsen av hudlagene dermis og epidermis samt fremme en yngre tilstand av huden ved å øke mengden kollagen, elastin og hudens hydrering, og på denne måten minske synlige fine linjer og rynker.

AQ Skin Solutions fokuserer på en forskningsbasert og naturlig tilnærming til hudpleie.

Produktene inneholder rene og høykonsentrerte fibroblast-vekstfaktorer. Disse vekstfaktorene er produsert naturlig av kroppens fibroblast (hud) celler. Når vi blir eldre, minker produksjonen av disse vekstfaktorene med det resultatet at huden mister sin evne til å regenereres. Tilførsel av disse vekstfaktorene til huden kan hjelpe huden å forynge seg selv og på denne måten tilbakevende huden til en yngre tilstand.

Vekstfaktorene i produktene fra AQ Skin Solutions har kun lokal virkning og vekstfaktorene har ikke egenskaper som gjør at de kan flytte seg rundt i kroppen. Det er derfor trygy å bruke produktene fra AQ Skin Solutions under graviditet og amming. Bruk av vekstfaktoerer må ikke forveksles med hormonbehandling eller behandlinger som benytter seg av stamceller og stamcelleteknologi.