Logg inn Handlekurv

Vilkår & konfidensialitet

Vilkår & konfidensialitet

Frakt og levering
 • Vi tilbyr gratis frakt på ordrebestillinger over NOK 1200,- i vår nettbutikk.
 • Vi utfører leveranser i hele fastlands-Norge, men ikke til Svalbard.
 • Det er Posten Norge som leverer våre pakker til kundene.
Ved mangler i forsendelsen

Hvis du mangler en eller flere varer i forhold til ordrebekreftelsen så send en e-post direkte til post@evenmedical.no. Denne e-posten må inneholde følgende informasjon:

 • Kundenummer
 • Ordrenummer
 • Varenummer på varen som mangler
Personvern

Når du handler hos oss, oppbevarer vi blant annet navn, adresse og e-postadresse. Dette er informasjon vi trenger for å levere varene til deg via transportøren du velger, samt kontakte deg om forhold i forbindelse med bestillingen. Vi er dessuten pålagt å oppbevare denne informasjonen i forbindelse med regnskapsføring, avgiftshåndtering og eventuell garanti-/returhåndtering, slik at denne historikken ikke kan slettes. Vi oppbevarer av sikkerhetshensyn også ip-adressen som er benyttet for å registrere bestillingen.

Kortnummer oppbevares ikke utover det som er nødvendig for å sikre effektiv håndtering av eventuelle problemer med belastning, oppheving av reservasjon og kreditering.

Vi bruker og krever en cookie for å kunne registrere seg og gjennomføre en bestilling. (Det er mulig å se på produkter uten å bruke cookies.)
Vi garanterer at personopplysninger som oppgis ved dette nettstedet ikke blir solgt videre til en tredjepart, og vi bytter eller videreformidler heller ikke slik informasjon med tredjepart.

Angrerett

Hvis du angrer på et kjøp hos oss, er det angrerettloven som gjelder. Her er et utdrag av angrerettloven.

 • Angrerettloven gjelder kun ved forbrukerkjøp. Angreretten kan derfor ikke benyttes av firmaer eller andre som har handlet som ledd i næringsvirksomhet. (jf Angrerettloven § 6, punkt e)
 • Angreretten gjelder ikke dersom varen ikke kan leveres tilbake i tilnærmet samme stand og mengde, og beskadigelse eller forringelse skyldes uaktsomhet eller manglende omsorg fra forbrukerens side. (jf. Angrerettloven § 12 punkt a)
 • Angreretten kan ikke gjøres gjeldende for lyd- eller bildeopptak eller datamaskinprogram der forbrukeren har brutt forseglingen. (jf. Angrerettloven § 12 siste ledd)
 • Returkostnadene bæres av forbrukeren (jf. Angrerettloven § 15 første ledd).
 • Dersom du benytter deg av angreretten ifm. med et tilvirkningskjøp så er du pliktig til å betale de ekstra kostnadene som påbeløper for utført arbeid og medgåtte materialer (jf. Angrerettloven §16 første ledd).

Dersom du ikke henter pakken og forholder deg ellers helt passiv, vil dette ikke gi oss noen indikasjoner om hvorfor pakken ikke er hentet. Du vil da ikke ha oppfylt kravene som stilles til deg i henhold til Angrerettloven §11 og §13, og mister således retten til å gå fra avtalen. Du vil da bli belastet med fraktkostnader tur/retur og et gebyr pålydende kr 150,- til Evén Medical AS for behandling av saken.